top of page
Home: Welcome
08430AA5-336C-4C0D-97EE-0C4CA8EB8801_1_201_a.jpeg

WANDEL
CoachING
 

Duur: variabel aantal gesprekken van 1 of 1,5 uur

Kosten: EUR: 90,- per uur incl btw.

Wat wil ik nu echt?

Hoe kan ik me zelfverzekerder voelen? 

Hoe word ik weer gelukkig?

Welke keuze kan ik het beste maken?

Hoe kan ik weer genieten van het leven?

 

Wanneer je niet lekker in je vel zit of ergens zelf niet uitkomt dan kunnen een paar gesprekken met mij je leven positief veranderen. Bijvoorbeeld wanneer je een keuze te maken hebt die je lastig vindt. Of wanneer je je niet gelukkig voelt maar eigenlijk niet weet waar het door komt.

Samen gaan we de natuur in. Letterlijk en figuurlijk ga je weer in beweging komen. Je profiteert van de kracht van het buiten zijn. De frisse lucht zorgt dat je weer anders naar de dingen kunt kijken. Wandelcoaching kan ook wanneer je een loopbaankeuze wil maken of last hebt van stress en burn out. 

Het is belangrijk bij een coachtraject dat je je op je gemak voelt bij jouw coach, dat je alles durft te zeggen, jezelf kunt zijn (het gaat tenslotte om jou) en dat je vertrouwen hebt in het traject, zo behaal je het beste resultaat. Ik bied daarom altijd een gratis coachgesprek aan. In dit gesprek help ik je alvast op weg en kunnen we met elkaar kennismaken. Ik kan dan aangeven wat ik voor je kan betekenen en samen bepalen we het aantal gesprekken en de kosten. 

De wandelcoach gesprekken vinden plaats op landgoed Amelisweerd in Bunnik. Er zijn ook mogelijkheden om het wandelen af te wisselen met gesprekken binnen in mijn studio in Odijk.

Ervaringen van anderen:

bottom of page