top of page
Home: Welcome
DSC_5137.JPG

EMDR


"EMDR is een krachtige methode om de impact van nare gebeurtenissen te verminderen. Het zorgt ervoor dat je minder last hebt van angst, verdriet, schaamte of schuld. Je kunt je weer vrijer voelen en meer genieten van het leven."

- Francine Shapiro, grondlegger van EMDR.

EMDR is ontwikkeld om mensen te helpen traumatische ervaringen te verwerken. Deze ervaringen kunnen variëren van schokkende gebeurtenissen zoals ongevallen of geweldsmisdrijven tot diepgewortelde emotionele pijnen uit het verleden.

 

Het is een bewezen methode die vaak snelle en duurzame resultaten oplevert. De meeste mensen hebben aan een paar sessies voldoende en merken snel verbeteringen in hoe ze zich voelen.

EMDR is een prachtige methode waar ik al veel mensen mee heb kunnen helpen. Het is in te zetten voor veel verschillende situaties, zoals een traumatische bevalling, een geweldsmisdrijf of verkeersongeluk. Maar ook voor gebeurtenissen uit het verleden die je hebben gevormd, zoals pesten of een lastige gezinssituatie met geestelijke of lichamelijke mishandeling. 

Neem contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat EMDR voor jou kan betekenen. De kosten voor een EMDR sessie zijn 90 euro per uur. Meestal heb je aan 2-4 sessies voldoende. 

Ervaringen van anderen:

WENDY:
 

De EMDR heeft me ‘mezelf’ weer teruggegeven! Ondanks dat ik nog steeds terugkijk op de gebeurtenis als iets heel heftigs, voel ik me er in mijn dagelijkse bezigheden niet meer door beperkt.

 

Ik heb Manon ervaren als een prettig, kundig en persoonlijk psycholoog. Met oprechte aandacht voor de vraagstelling van haar cliënt, een goed luisterend oor, meedenkend maar zeker niet sturend. Wat ik als extra plus heb ervaren is het meedenken bij de vragen die vanuit mij en mijn gezin kwamen zodat de sessies en haar hulp hierin ook écht aansloten op onze behoefte.

bottom of page