top of page

Ontspan & Relax met Yoga Nidra.

De Relax Studio is onderdeel van De Coach Studio. Want vanuit ontspanning is het veel makkelijker om je leukste leven te creëren en keuzes te maken die bij je passen. Alleen hoe kun je nu echt ontspannen? Hoe kom je tot rust terwijl je alle ballen in de lucht houdt? 

Mij lukt dit het best met yoga nidra, oftwel slaap yoga. Geen ingewikkelde houdingen, maar gewoon lekker liggen op de bank of in je bed. Luister naar mijn stem en laat je meevoeren naar een diepe ontspanning. 

Iedereen kan het en je doet het altijd goed. Mocht je in slaap vallen dan was je gewoon heel moe, heerlijk toch om dan een dutje te doen? 

Ga lekker liggen op je rug (of op je zij als op je rug niet lekker ligt) en maak het jezelf comfortabel. Zorg dat je 15 minuten niet gestoord kunt worden en kies een van de yoga nidra's hieronder.

 

Neem dit moment van rust voor jezelf, zodat je weer opgeladen verder kunt met je dag of extra lekker en diep kunt gaan slapen. 

De Relax Studio.png

ABOUT ME

Home: Welcome

Yoga Nidra 1

Wil je diep ontspannen? Luister dan naar deze yoga nidra. Bij yoga denk je misschien aan houdingen, maar bij deze yoga hoef je helemaal niets te doen. Ga gewoon lekker liggen, doe je ogen dicht en luister naar mijn stem. Je wordt dan naar een diepe staat van ontspanning gebracht. 

Yoga Nidra 2

Yoga Nidra helpt je beter en dieper slapen, is goed voor je concentratie, geeft meer rust, creativiteit en energie en versterkt je immuumsysteem. Daarnaast helpt yoga nidra tegen angsten, depressie, burn-out en zelfs tegen een hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten.

Yoga Nidra 3

Yoga Nidra wordt ook wel slaap yoga genoemd. Het is een makkelijke manier om diep te ontspannen. Dus ga lekker liggen op de bank of je bed en luister naar mijn stem.

Yoga NidraLuister & Ontspan
00:00 / 13:43
Yoga NidraRelax & Otspan
00:00 / 10:59
Ontspan met Yoga Nidra
00:00 / 14:11
bottom of page