top of page
Home: Welcome
Home: Stores_Slider_Gallery_Widget

Over

DE COACH

STudio

De Coach Studio is het bedrijf van Manon van de Haterd.

Ik ben afgestudeerd in de Psychologie en sinds 2008 werkzaam als psycholoog en coach.  De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd in stress en burn-out coaching, yoga, EMDR en nog veel meer. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en blijf mezelf ontwikkelen.  Nieuwe dingen leren door middel van opleidingen, workshops en boeken lezen is echt een hobby van mij geworden.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Een tweeling. Ik weet hoe lastig het soms is om werk en gezin te combineren en alle ballen in de lucht te houden. Mijn passie ligt bij persoonlijke ontwikkeling en het creëren van je beste leven. De basis daarvoor ligt bij het weten wie je bent, waar je energie van krijgt en wat je belangrijk vindt. Ook gaat het erom dat je je leven durft te leven zoals het bij jou past. Veel mensen zijn gevoelig voor verwachtingen en behoeften van anderen en leven naar 'hoe het hoort".

 

Ik leer je om met meer zelfvertrouwen de juiste keuzes te maken, keuzes die passen bij wie jij bent. Ik zorg dat je weer je hart gaat volgen. Ook ik heb dit moeten leren. Pleasen, me vooral op anderen richten, alle ballen hoog houden en alles goed willen doen zijn mij niet vreemd. Bij mij leidde dat ertoe dat ik me vaak ongelukkig voelde. Ik sleepte me de dag door en had nergens echt plezier in. Al maakte ik mezelf en anderen wijs dat het allemaal prima ging.

 

Toen mijn ouders kort achter elkaar overleden besefte ik dat ik geen enkele garantie heb om heel oud te worden. Het leven is NU en niet ooit; als de kinderen groot zijn, ik meer energie heb, ik meer geld heb, ik meer zelfvertrouwen heb, die opleiding heb gevolgd etc. Ik besefte me dat ik altijd wel een excuus had om niet alles uit het leven te halen. En ondanks dat de periode na het overlijden van mijn ouders heel heftig, verdrietig en eenzaam was, maakte ik met mezelf de afspraak te gaan werken aan mijn leukste leven. Een leven waarin ik de keuzes maak waar ik blij van word en die bij mij passen. Na vallen en opstaan kan ik zeggen dat ik nu echt doe wat bij me past. Dat ik blij ben met wie ik ben. Dat ik mezelf prioriteit heb gemaakt en ervan geniet om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

 

Je kunt niet alles bepalen wat je overkomt in het leven, maar je kunt wel zelf bepalen waar je op focust. 

 

Ik begeleid je op een persoonlijke, praktische, positieve en empathische manier. Ik leer je kiezen vanuit jezelf. Ik leer je voelen wat goed is voor jezelf, hoe je grenzen aangeeft en focust op wat écht belangrijk voor je is. 

 

Home: subscribe

Wat anderen zeggen:

bottom of page