• Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019  De Coach Studio 

Stationsstraat 32 2405 BN  Alphen aan den Rijn

info@decoachstudio.nl

WhatsApp of bel : 0618846305

 
 

Over

DE COACH

STudio

Ik ben Manon van de Haterd, afgestudeerd in de Psychologie en sinds 2008 werkzaam als coach in de richting van studiekeuze- en loopbaanbegeleiding. Mijn passie ligt bij persoonlijke ontwikkeling, coaching en het leven van je mooiste leven. 

 

Ik coach vrouwen in de bloei van hun carrière bij het maken van passende keuzes. Ik leer je graag kiezen vanuit jezelf. Ik leer je  voelen wat goed is voor jezelf, hoe je grenzen aangeeft en focust op wat écht belangrijk voor je is. 

 

Mezelf blijven ontwikkelen en nieuwe dingen leren is een hobby van me geworden. Ik lees graag zelfhulp en psychologische boeken en ik volg regelmatig een opleiding of workshop. Ik heb kennis van en ervaring met veel verschillende methodieken. Denk aan NLP, oplossingsgericht coachen, praktische psychologie, systemisch coachen en yoga.

 

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Een tweeling. Ik weet hoe lastig het soms is om werk en gezin te combineren en alle ballen in de lucht te houden. Naast de zorg voor onze dochters heb ik ook een periode voor mijn ouders gezorgd. Mijn vader is een aantal jaar ziek geweest en mijn moeder een aantal maanden, waarna ze in 2017, kort na elkaar zijn overleden.

 

De periode van rouw en verdriet die daarop volgde was ingewikkeld en confronterend. Deze heftige periode heeft mij gedwongen bij mijzelf stil te staan en me geleerd dat ik veerkrachtiger ben dan ik dacht. Door dit mee te maken heb ik ervaren dat het leven kort kan zijn en dat het zonde is tijd te verspillen met werk (of andere activiteiten) die je niet leuk vindt. Je kunt niet alles bepalen wat je overkomt in het leven, maar je kunt wél zelf bepalen waar je op focust. 

 

 

Wat anderen zeggen: