top of page

 

KIES Werk

DAt BIJ JE PAST

Online loopbaantraining

Duur 7 weken: In je eigen tempo te maken

Kosten: EUR: 197,-

Ook voor jou is het mogelijk om plezier te hebben in je werk. Vind jouw droombaan met de online training “Ontdekken wat je echt wilt in 7 stappen”.

 

Wil jij:

 • Meer plezier in je werk ervaren?

 • Ander werk, dat echt bij je past?

 • Nu eindelijk eens een bewuste keuze maken?

 • Weer energie krijgen van je werk?

 • Je weer echt gelukkig voelen?

 • Ontdekken wat je echt leuk vindt?

 • Vol vertrouwen kiezen voor werk waar je blij van wordt?

 

Meld je dan nu aan voor de online training 

“Ontdekken wat je echt wilt in 7 stappen”. 

Je krijgt 7 weken lang al mijn kennis en ervaring in de vorm van coaching, online opdrachten, video’s en visualisaties. In jouw eigen tempo zet je zo steeds een stap op weg naar jouw droombaan. 

Home: subscribe

 

 

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” 

Mahatma Gandhi

PLEZIER 

IN JE WERK

Je kunt na aanmelding meteen starten met stap 1. Daarna ontvang je iedere week een volgende stap. Het is dus mogelijk de training in 7 weken af te ronden. Naast de online masterclass krijg je 2 coachgesprekken van 1 uur met mij, die je zelf in de online agenda kunt inplannen. Je gaat dus zelfstandig aan de slag, maar hebt ook persoonlijk contact. 

 

Ontdek deze zomer

 • Wat jouw talenten zijn

 • Waar je echt blij van wordt

 • Wat je energie geeft

 • Waar je interesse ligt

 • Wat je echt belangrijk vindt

 • Wat je angsten en belemmeringen zijn en hoe je hiermee omgaat

 • Hoe je de juiste keuzes maakt

 • En hoe je vol vertrouwen stappen kunt zetten naar een leuke leven

 

 

WAT 

LEER je?

Je kunt na aanmelding meteen starten met stap 1. Daarna ontvang je iedere week een volgende stap. Het is dus mogelijk de training in 7 weken af te ronden.

 

Naast de online training krijg je 2 coachgesprekken van 1 uur met mij. Ook mag je me altijd mailen als je vragen hebt of er zelf niet uitkomt.

 

Je gaat dus zelfstandig aan de slag, maar hebt ook persoonlijk contact.

 

Wil jij ontdekken?

 • Wat jouw talenten zijn

 • Waar je echt blij van wordt

 • Wat je energie geeft

 • Waar je interesse ligt

 • Wat je echt belangrijk vindt

 • Wat je angsten en belemmeringen zijn en hoe je hiermee omgaat

 • Hoe je de juiste keuzes maakt

 • En hoe je vol vertrouwen stappen kunt zetten naar een leuke leven

 

 

Wat wil je echt?

Als jij:

 • Je weer gelukkig wilt voelen

 • Jezelf wil ontwikkelen

 • Wil kiezen voor jouw leukste leven

 • Weer energie wil hebben

 • Echt stappen wil zetten

 • En wil ontdekken wat voor werk echt bij je past

 

Dan is de online training “Ontdekken wat je echt wilt in 7 stappen” echt iets voor jou. Het leven is te kort om werk te doen dat je niet gelukkig maakt. Maak daarom nu de keuze om eens echt stil te staan bij jezelf en te onderzoeken wat jij echt wilt. 

 

Als je twijfels hebt over jezelf en je werk. Je onzeker voelt en niet goed weet wat je dan wel wil, dan blijf je vaak zitten waar je zit. Je blijft doorgaan zoals je het altijd doet. Alleen dit levert stress en nog meer onzekerheid op. Je komt als het ware in een vicieuze cirkel. Je denkt er niet te veel over na, blijft doorgaan en richt je aandacht op anderen. Dat is makkelijker dan stilstaan bij jezelf. Op korte termijn is het dat ook. Alleen op langere termijn wordt het alleen maar erger. Je gaat je somber voelen, vermoeid, chagrijnig, je krijgt problemen in je relatie of last van lichamelijke klachten. Doen wat niet bij je past kan zelfs lijden tot een burn-out.
 

Jij bent de enige persoon die je leven leuker kan maken. En gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te doen. Vraag hulp aan mensen om je heen. Of laat mij je helpen bij deze stappen. Door je de juiste vragen te stellen, je structuur te bieden en je stok achter de deur te zijn. Door je te motiveren als je het even niet meer weet. Kortom, je gaat zelf aan de slag maar hoeft het niet alleen te doen. 

 

De vrouwen die je voor gingen, voelen zich positiever, krachtiger en hebben weer vertrouwen in het vormgeven van hun droomleven. Ze weten beter wat ze zélf willen en durven hiernaar te handelen.

 

Wil jij dat ook?

 

Meld je dan nu aan door mijn via onderstaande knop een mail te sturen.

Lukt het niet om stappen te zetten?

Heb jij voor de buitenwereld eigenlijk alles? Je hebt een leuke partner of gezin, een prima baan en een leuk huis, alleen voel je je niet gelukkig. Je hebt het idee dat er meer in je zit, dat het leven leuker kan. Alleen je hebt geen idee hoe. Je bent ‘s avonds vaak moe en verlangt ernaar om weer een leuke, energieke vrouw te zijn. Je vindt je collega’s leuk, maar van het werk dat je doet wordt je niet echt blij. Je zou je graag verder willen ontwikkelen en misschien wel iets heel anders willen doen, maar je hebt geen idee wat… 

 

Je leeft je leven naar verwachtingen van anderen. Je wil alles graag goed doen. Je hebt de laatste tijd steeds vaker het idee dat je geleefd wordt, in plaats van dat je zelf bepaalt. Je vindt het lastig om te zeggen wat je nu eigenlijk echt leuk vindt, om te bedenken waar je blij van wordt en wat je zelf graag zou willen. 

 

Soms heb je wel een idee van wat je zou willen, alleen dan twijfel je. Kan ik het wel? Is dit dan echt wat ik wil? En dan denk je aan je hypotheek, die ook moet worden betaald. Eigenlijk kun je maar gewoon beter blij zijn met wat je hebt. En door deze gedachtes zet je geen stap en blijf je waar je zit. Al knaagt er wel iets. 

 

Blijf je ook steeds zitten waar je zit of zet je dit keer echt de stap naar verandering? 

Wil jij vol vertrouwen en energie weer je eigen keuzes gaat maken? Keuzes waar jij blij van wordt? 

 

Laat mij je dan begeleiden bij het zetten van de eerste stappen naar een leuker leven. Met behulp van twee coachgesprekken en een online training met 7 weken lang diverse opdrachten (die je in je eigen tempo kunt maken) kun je zelfstandig aan de slag en is het ook persoonlijk. Ik stel je de juiste vragen. De vragen waardoor je jezelf weer leert kennen. Zo ontdek je wat jij echt belangrijk vindt, wat er bij je past en waar jij energie van krijgt. 

 

Ontdek wat echt bij je past! Meld je nu aan voor de online training en zet de eerste stap naar een leuker leven.

Wat anderen zeggen:

DROOMBAAN

CONTACT

Stationsstraat 32

2405 BN  Alphen aan den Rijn

info@decoachstudio.nl

WhatsApp of bel : 0618846305

Ik wil je graag begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Want ook voor jou bestaat er een leuke baan. Een droombaan is voor mij een baan waarin je je talenten en vaardigheden kunt benutten, waar je plezier aan beleefd en energie van krijgt. Tijdens de online training ga je dit voor jezelf duidelijk krijgen. Je gaat alle stappen doorlopen om erachter te komen wat je nu eigenlijk echt wilt. En je gaat de eerste stappen zetten op weg naar jouw droomleven. 

 

Wil jij op een zelfstandige en persoonlijke manier ontdekken waar jij gelukkig van wordt?

 

Kies dan voor de online training "Ontdekken wat je echt wilt in 7 stappen" bestaande uit:

7 weken lang een nieuwe video met werkboek en extra’s

2 (online) coachgesprekken van 1 uur op de momenten wanneer jij het nodig hebt

Starten meteen na aanmelding

In je eigen tijd te volgen, waar en wanneer je maar wilt

In je eigen tempo te doorlopen

 

En dit alles voor 197,- euro!!

 

Meld je NU aan en start meteen.

 

Omdat ik echt wil dat je iets aan de training hebt, heb ik een niet goed geld terug garantie. Na aanmelding heb je twee weken de tijd om contact met mij op te nemen als de training je niet bevalt. Je krijgt je geld dan meteen terug op je rekening. 

bottom of page