Do more of what

makes you happy

 

 

NL LEERT DOOR

GRATIS LOOPBAANADVIES

Het kabinet trekt extra subsidie uit voor loopbaancoaching via het programma NL Leert door. Jij kunt daardoor kosteloos een loopbaantraject twv 700 euro volgen vanaf december 2020.


Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL Leert Door gratis een loopbaan- of ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met zo’n traject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Het traject bestaat uit een arbeidsmarktscan en 4 uur aan coaching. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Wanneer je interesse hebt dan laat je dit aan mij weten. Ik stuur je dan online een aantal vragen en zodra je die beantwoord hebt, plannen we een intake gesprek in waarin we kennismaken. Dan kan het traject in december 2020 van start gaan. We plannen samen wanneer je precies wilt starten en wanneer je het traject ongeveer wil afronden.

De coachgesprekken kunnen online plaatsvinden of live (in Alphen aan den Rijn). Ik verwacht wel dat je gemotiveerd en bereid bent om huiswerk te maken, zo haal je er het meeste uit. 

Wil je dit gratis loopbaantraject? Meld je dan nu aan door mij een mail te sturen, dan neem ik contact met je op.

Wacht niet te lang met aanmelden, in augustus waren de trajecten heel snel vol, dus grijp nu je kans!

 

 

 

Om je alvast wat inzicht te geven in wat we gaan doen, het loopbaantraject bestaat uit 4 uur coaching verdeelt over 3 tot 4 gesprekken. De inhoud ziet er als volgt uit:

Arbeidsmarktscan

Voor het eerste gesprek vul je online een Arbeidsmarktscan in.  Deze scan geeft je inzicht in jouw competenties, drijfveren en leervermogen. Ook krijg je een beter beeld van de meest kansrijke opties op de arbeidsmarkt en of je een match hebt met deze functies. Tijdens het eerste gesprek bespreken we de resultaten van deze scan en kijken we naar jouw loopbaan tot nu toe.

Persoonsprofiel

In de volgende gesprekken maken we een persoonsprofiel, zo krijg je meer inzicht in jezelf, je competenties, kwaliteiten, vaardigheden, wensen en voorkeuren. Van hieruit kunnen we in kaart brengen wat voor werkzaamheden bij je passen.

Toekomstoriëntatie

Daarna kijken we welke beroepen bij jou passen en wat er nog nodig is om aan de slag te gaan. Misschien heb je scholing nodig of kun je een tijdje meelopen bij een ander bedrijf of in een andere functie. We gaan samen kijken hoe jij een goede kandidaat voor een functie kan worden. Ook kan blijken dat je op de goede plek zit, maar op dit moment minder werkplezier ervaart. Dan kijken we wat je kunt doen om hierin verbetering te brengen. 

Ontwikkelplan

We sluiten af met een ontwikkelplan met concrete actiepunten naar de baan die bij jou past. Zodat je duidelijk hebt welke stappen je op de korte en lange termijn gaat zetten. ​

Meld je aan!

Het traject wordt betaald door de overheid. Je kunt daardoor helemaal gratis meedoen. Er wordt wel van je verwacht dat je het traject afmaakt en gemotiveerd bent. Dit is echt een unieke kans. Normaal kost dit traject 700 euro.

Wanneer je interesse of nog vragen hebt over dit gratis loopbaanadvies, stuur me dan een mail op info@decoachstudio.nl, dan neem ik contact met je op!

Wat anderen zeggen:

 • Mirjam

  Ik ben heel blij met Manon als coach!

  Ze heeft veel losgemaakt, nieuwe inzichten gegeven en me een liefdevolle spiegel voor gehouden.

   

  Ik heb vertrouwen in de stappen die ik nu ga nemen.

 • Linda 

  De coachgesprekken vond ik erg fijn. Manon luistert naar je verhaal en vraagt door. Ik voelde me echt gehoord. Het heeft mij geholpen om gelukkiger te worden met mezelf in het algemeen. Ik weet nu waar mijn hart gelukkig van wordt en durf dit te volgen.

 • Marije

  Ik ben heel tevreden over het resultaat van de gesprekken met Manon.

   

  Ik kwam zelf niet meer tot de oplossing om gevoel, rust en balans terug te krijgen in werk en prive.

GRatis 

E-BOOK

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon

© 2020  De Coach Studio 

Stationsstraat 32 2405 BN  Alphen aan den Rijn

info@decoachstudio.nl

WhatsApp of bel : 0618846305