top of page

Do more of what

makes you happy

Home: subscribe

 

NL LEERT DOOR

GRATIS LOOPBAANADVIES

Het kabinet trekt extra subsidie uit voor loopbaancoaching via het programma NL Leert door. Jij kunt daardoor kosteloos een loopbaantraject twv 700 euro volgen vanaf december 2020.


Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen dankzij de subsidieregeling NL Leert Door gratis een loopbaan- of ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Met zo’n traject krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Het traject bestaat uit een arbeidsmarktscan en 4 uur aan coaching. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Wanneer je interesse hebt dan laat je dit aan mij weten. Ik stuur je dan online een aantal vragen en zodra je die beantwoord hebt, plannen we een intake gesprek in waarin we kennismaken. Dan kan het traject in december 2020 van start gaan of op een later moment als dat beter uitkomt voor jou. We plannen samen wanneer je precies wilt starten en wanneer je het traject ongeveer wil afronden. De coachgesprekken kunnen online plaatsvinden of live (in Alphen aan den Rijn). Ik verwacht wel dat je gemotiveerd en bereid bent om huiswerk te maken, zo haal je er het meeste uit. 

Wil je dit gratis loopbaantraject? Meld je dan nu aan door mij een mail te sturen, dan neem ik contact met je op.

Wacht niet te lang met aanmelden, in augustus waren de trajecten heel snel vol, dus grijp nu je kans!

 

 

Waar bestaat het gratis traject uit?

Het loopbaantraject bestaat uit 4 uur coaching verdeelt over 3 tot 4 gesprekken. Je maakt een aantal online testen die inzicht geven in jouw drijfveren, talenten en arbeidsmarkt mogelijkheden, daarnaast gaan we in gesprek en maak je thuis een aantal opdrachten. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie je bent, waar je goed in bent, wat je graag doet en waar je energie van krijgt. We brengen jouw kwaliteiten, vaardigheden, wensen en voorkeuren in kaart en gaan van daaruit kijken wat voor werk bij je past. Ook kijken we naar wat er nog nodig is om aan de slag te gaan. Misschien heb je scholing nodig of kun je een tijdje meelopen bij een ander bedrijf of in een andere functie. We gaan samen kijken hoe jij jouw droombaan kunt vinden. Ook kan blijken dat je al op de goede plek zit, maar op dit moment minder werkplezier ervaart. Dan kijken we wat je kunt doen om hierin verbetering te brengen. We sluiten het traject altijd af met een ontwikkelplan met concrete actiepunten naar de baan die bij jou past. Zodat je duidelijk hebt welke stappen je op de korte en lange termijn gaat zetten. ​

Meld je aan!

Het traject wordt betaald door de overheid. Je kunt daardoor helemaal gratis meedoen. Het kost je alleen wat van je tijd en energie, er wordt wel van je verwacht dat je het traject afmaakt en gemotiveerd bent. Dit is echt een unieke kans! Normaal kost dit traject 700 euro. Gun jezelf deze kans om jezelf beter te leren kennen en te ontdekken waar jij gelukkig van wordt.

Wacht niet te lang met aanmelden, er is een bepaald bedrag beschikbaar aan subsidie, dus als het op is het op en zijn er geen gratis trajecten meer beschikbaar.

Wanneer je interesse of nog vragen hebt over dit gratis loopbaanadvies, stuur me dan een mail op info@decoachstudio.nl, dan neem ik contact met je op!

Wat anderen zeggen:

GRatis 

E-BOOK

bottom of page