top of page
Behang3.jpeg

Therapie & coaching voor meer energie, plezier en zelfvertrouwen

Het leven zit vol uitdagingen en vragen en soms weet je niet meer hoe je hiermee om moet gaan. Je hoeft niet alleen door te b Ik ben er om je te ondersteunen bij het vinden van antwoorden en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om met vertrouwen en veerkracht door het leven te gaan.

Of je nu worstelt met levensvragen, last hebt van een heftige gebeurtenis, persoonlijke doelen wilt bereiken, stress wilt verminderen, of gewoon behoefte hebt aan een klankbord, mijn coaching en psychologische begeleiding zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Samen zullen we de diepte ingaan, reflecteren op jouw gedachten en emoties, en werken aan praktische strategieën om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Mijn aanpak is empathisch, respectvol en op maat gemaakt. Ik geloof in de kracht van zelfontdekking en de transformatie die kan plaatsvinden wanneer je bewust wordt van je eigen potentieel. Samen zullen we een veilige ruimte creëren waarin je vrij kunt spreken en waar ik je kan ondersteunen bij het verkennen van nieuwe perspectieven.

Do more of what
makes you happy 

Home: subscribe

Kies voor meer energie, plezier en zelfvertrouwen.

Stel je eens voor dat je helemaal gelukkig bent met het leven dat je leeft. Omdat je doet wat past bij wie jij werkelijk bent. Je voelt je tevreden, zelfverzekerd en ontspannen. Je geniet van de dingen die je doet en durft je eigen keuzes te maken. Keuzes waar jij blij van wordt. Je hoeft jezelf niet te bewijzen aan anderen. Je weet dat je helemaal goed bent zoals je bent. Je neemt weer de leiding over jouw leven in plaats van dat je geleefd wordt. Je hebt leuke mensen om je heen die bijdragen aan jouw geluk. Je verdient geld met doen wat je leuk vindt. 

Hoe fijn zou het zijn als je leven op álle vlakken goed voelt en je betaald krijgt voor iets waar je plezier in hebt?

De Coach Studio helpt je (weer) te ontdekken wie jij bent, waar jij blij van wordt en wat jij belangrijk vindt. Zodat je keuzes kunt maken die bij jou passen. Je gaat jezelf weer op 1 zetten en goed voor jezelf zorgen, zodat je meer energie, zelfvertrouwen en geluk gaat ervaren.

Dit kan op diverse manieren. Je bent welkom in mijn Studio in Odijk (nabij Utrecht) of we kunnen wandelen in de natuur. Je kunt met allerlei vragen bij mij terecht. Als psycholoog en coach heb ik al honderden mensen geholpen met diverse thema's, vooral op het gebied van werkplezier, loopbaantwijfels, trauma en stress- en burn-outklachten. 

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Gun jezelf iemand die er helemaal voor jou is, je de juiste vragen stelt en je stok achter de deur is. Om vanuit daar je leven stap voor stap vorm te geven zodat je je weer gelukkig gaat voelen. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of heb je nog vragen, stuur me dan een mail via info@decoachstudio.nl 

 

           

Ervaringen van anderen:

Wat anderen zeggen:

bottom of page