Ontdek hoe jij weer gelukkig wordt

Een leuker leven begint met toegeven aan jezelf dat je alle ballen hoog probeert te houden en er niet gelukkig van wordt. Dat je je laat leiden door anderen en niet meer goed weet wat je zelf wil. Wanneer je je niet gelukkig voelt, bijvoorbeeld omdat je werk niet leuk is, je last hebt van (keuze)stress of een burn-out, dan komt dit vaak omdat je niet de dingen doet die bij je passen. Je wordt geleefd en weet niet meer wie je zelf bent en wat je  echt zou willen.

 

Gun het jezelf om te ontdekken waar je blij van wordt, energie van krijgt en wat voor jou belangrijk is. En om daarnaar te gaan leven.

Maak jezelf weer prioriteit en leer vol zelfvertrouwen keuzes maken die bij jou passen. Het is best lastig om dit alleen te doen. Je denkt jezelf vaak vast en komt daardoor niet verder. De Coach Studio laat je weer mogelijkheden zien. De coachgesprekken worden afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik werk praktisch en gericht op resultaat, zodat jij ontspannen en vol zelfvertrouwen gaat doen wat bij je past.

Loopbaan coaching

Wil je meer plezier in je werk?

Eindelijk eens doen wat echt bij je past?

Waar je energie uit haalt en blij van wordt.

Tijdens het loopbaan traject ga je onderzoeken wat voor werk nu echt bij je past.

Coaching

Heb jij moeite met keuzes maken?

Voel je je niet gelukkig maar heb je geen idee hoe het anders kan?

Leer jezelf beter kennen en ontdek wat jij echt wil. Na de coachgesprekken maak je vol vertrouwen de keuzes die bij jou passen.

Stress / Burn-out coaching

Heb je een burn-out of voel je je overspannen? 

Wil je meer energie en je weer goed voelen?

Leer hoe je echt kunt ontspannen en weer meer energie kunt krijgen.

Het is belangrijk bij een coachtraject dat je je op je gemak voelt bij jouw coach, dat je alles durft te zeggen, jezelf kunt zijn (het gaat tenslotte om jou) en dat je vertrouwen hebt in het traject, zo behaal je het beste resultaat. Ik bied daarom altijd een gratis coachgesprek aan. In dit gesprek help ik je alvast op weg en kunnen we met elkaar kennismaken. 

Wat anderen zeggen:

 • Mirjam

  Ik ben heel blij met Manon als coach!

  Ze heeft veel losgemaakt, nieuwe inzichten gegeven en me een liefdevolle spiegel voor gehouden.

   

  Ik heb vertrouwen in de stappen die ik nu ga nemen.

 • Sandra

  Het traject heeft mijn verwachtingen overstegen. Ik vond het in eerste instantie moeilijk om toe te geven dat ik hulp en wat sturing nodig had. Manon nam dat gevoel gelijk weg. Ik kon mezelf zijn, er was geen enkel moment sprake van veroordeling. Haar scherpe manier van vragen stellen hielp om mijn gedachtes te ordenen. Bovendien wist ze de juiste snaar te raken, zonder dat ik zelf in de gaten had dat die snaar nog bespeeld moest worden.

 • Irene

  Ik kwam bij jou omdat ik niet meer wist wat ik leuk vind en waar mijn kwaliteiten liggen.

  Ik ben echt superblij met wat we bereikt hebben. Ik ben op mijn werk een stuk rustiger en meer open. Ik ben er van overtuigd dat er ergens een leuke baan is voor mij, waar ik meer op mijn plek zal zijn. Bedankt voor alles.

CONTACT

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon

© 2020  De Coach Studio 

Stationsstraat 32 2405 BN  Alphen aan den Rijn

info@decoachstudio.nl

WhatsApp of bel : 0618846305