top of page

Ontdek hoe jij weer gelukkig wordt

Een leuker leven begint met toegeven aan jezelf dat je alle ballen hoog probeert te houden en er niet gelukkig van wordt. Dat je je laat leiden door anderen en niet meer goed weet wat je zelf wil. Wanneer je je niet gelukkig voelt, bijvoorbeeld omdat je werk niet leuk is, je last hebt van (keuze)stress of een burn-out, dan komt dit vaak omdat je niet de dingen doet die bij je passen. Je wordt geleefd en weet niet meer wie je zelf bent en wat je  echt zou willen.

 

Gun het jezelf om te ontdekken waar je blij van wordt, energie van krijgt en wat voor jou belangrijk is. En om daarnaar te gaan leven.

Maak jezelf weer prioriteit en leer vol zelfvertrouwen keuzes maken die bij jou passen. Het is best lastig om dit alleen te doen. Je denkt jezelf vaak vast en komt daardoor niet verder. De Coach Studio laat je weer mogelijkheden zien. De coachgesprekken worden afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik werk praktisch en gericht op resultaat, zodat jij ontspannen en vol zelfvertrouwen gaat doen wat bij je past.

Manon6.jpg

Loopbaan coaching

Wil je meer plezier in je werk?

Eindelijk eens doen wat echt bij je past?

Waar je energie uit haalt en blij van wordt.

Tijdens het loopbaan traject ga je onderzoeken wat voor werk nu echt bij je past.

thumbnail_DCS ebook wat-wil-ik-nu-echt_v

Coaching

Heb jij moeite met keuzes maken?

Voel je je niet gelukkig maar heb je geen idee hoe het anders kan?

Leer jezelf beter kennen en ontdek wat jij echt wil. Na de coachgesprekken maak je vol vertrouwen de keuzes die bij jou passen.

Werkboek.png

Stress / Burn-out coaching

Heb je een burn-out of voel je je overspannen? 

Wil je meer energie en je weer goed voelen?

Leer hoe je echt kunt ontspannen en weer meer energie kunt krijgen.

Het is belangrijk bij een coachtraject dat je je op je gemak voelt bij jouw coach, dat je alles durft te zeggen, jezelf kunt zijn (het gaat tenslotte om jou) en dat je vertrouwen hebt in het traject, zo behaal je het beste resultaat. Ik bied daarom altijd een gratis coachgesprek aan. In dit gesprek help ik je alvast op weg en kunnen we met elkaar kennismaken. 

Wat anderen zeggen:

CONTACT

bottom of page